Sopimus- ja tilaustyösiivoukset tarpeesi mukaan

Tilojen siivoustiheyden määrittelee ensi sijassa asiakkaan omat tarpeet. Asiakkaan halutessa annamme siivoustyöstä myös oman näkemyksemme. Tarjoamme jatkuvaan sopimukseen perustuvaa kiinteähintaista sopimussiivousta sekä tilaustyöpalveluna tehtävää kertaluonteista keikkasiivousta.

Siivouskohteelle nimetään aina vakinainen siivooja ja hänelle sijainen, jotka molemmat perehdytetään tehtäviinsä. Kohteen työnjohtomme toimii yhdyshenkilönä asiakkaan ja oman henkilöstömme välillä. Työnjohto valvoo myös siivouksen laadun toteutumista. 

Henkilöstömme on osaavia alan ammattilaisia. Heillä on tarvittava koulutus ja mm. työturvakortti, hygieniapassi sekä koulutus nostolaitteiden käyttöön.

Sopimussiivoukset

Sopimussiivoukset ovat jatkuvaan sopimukseen perustuvaa kiinteähintaista ylläpitosiivousta.

Sopimusluonteisena työnä siivoamme

Keikkasiivoukset

Keikkasiivoukset ovat tilaustyöpalveluna tehtävää kertaluonteista siivousta. Keikkasiivous pitää sisällään esim. lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunanpesut sekä perinteiset suursiivoukset. Hinnoittelemme tilaustyöt joko urakkana tai tuntityönä. 

Keikkaluonteisena työnä teemme

Kauttamme saat myös vaihtomatot, saniteettipaperit ja käsihygieniatuotteet.

Palvelut

Päivystys

Päivystämme 24/7 ja meidät tavoittaa helposti. Kiireellisissä tapauksissa toimintamme vasteaika on pieni, nopeimmillaan pari tuntia tilauksen saapumisesta.

Siivouskohteessa käyntimme jälkeen saatte tarjouksen ja tilojenne siivousmitoituksen parissa päivässä.

Soita 045 111 4300

Teemme myös siivoojien sijaisuuksia!

Jos tilojenne siivous hoidetaan omalla organisaatiollanne, mutta tarvitsette sijaista, saatte meiltä kokeneen siivoojan hoitamaan sijaisuuksia, kuten vuosi- ja sairalomien ajaksi.

Mikäli asia on kiireinen, sijaisuus järjestyy lyhyelläkin varoitusajalla.

Ota yhteyttä »

Kilpailuta. Se kannattaa!

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ilmainen siivousmitoitus ja tarjous soittamalla numeroon 045 111 4300, lähettämällä sähköpostia tai jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella.